Wil ik goed mijn werk kunnen doen, moet het 'klikken' tussen ons.

Peter Eemsing

Ik leer nog steeds vanuit mijn pijn

Mijn leven als Man, Vader en Ondernemer heeft hoge pieken en diepe dalen gekend. Deze ervaringen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Mijn 30 jaar ondernemerservaring is vooral opgebouwd in de wereld van uitgeverijen, mode, lifestyle, reclame en vormgeving. In mijn jonge jaren begon ik al snel met het zelf uitgeven van tijdschriften, met en zonder compagnons. Tegenwoordig maak ik nog steeds met veel plezier het Apeldoornse lifestyle- en ondernemersmagazine eigen! apeldoorn.

De successen van het internationale uitgeven hebben me met veel bijzondere mensen in contact gebracht en heb daardoor ook veel van onze mooie wereld mogen zien. Mijn portfolio kan je > hier < vinden.

Als kind was ik een onbegrepen ziel, te snel van geest, dyslectisch en een te hoge intelligentie die niet in balans was. Privé ben ik van huisje boompje beestje de afgelopen 15 jaar in een rollercoaster geweest van intense pijn tot diep geluk. Mijn eerste vrouw, de moeder van mijn kinderen, overleed in 2003 en sinds 2011 ben ik getrouwd met Christa Dreef. Zij is advocate en mediator gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht en heeft haar kantoor in Apeldoorn.

In 2011 werd ik geconfronteerd met het faillissement van één van mijn bedrijven. Nachten wakker liggen en bijzondere ontmoetingen gehad. Een ervaring die ik elke ondernemer toewens, al is het maar alleen om op tijd te leren stoppen voordat het overzicht en je onderneming helemaal weg is.

In 2013 kreeg ik zelf te maken met blaaskanker en kreeg in 2014 een acute alvleesklierontsteking waarmee ik 3 maanden in het ziekenhuis lag. Een periode waarvan ik niet wist of ik die zou overleven of niet. Terug uit het ziekenhuis heb ik weer leren eten, lopen, praten en wederom mocht ik mijzelf weer herdefiniëren.

Sinds 2015 wonen we met onze drie honden op onze boerderij in Welsum midden tussen de boomgaarden. Naast het maken van mijn magazine Eigen! Apeldoorn en Eigen! Arnhem vul ik tegenwoordig mijn tijd met het coachen, mentoren en adviseren van ondernemers.

In mijn vrije tijd ben ik veelal in de boomgaard bezig, lekker aan het koken of met onze honden aan het wandelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kijken of het klikt tussen ons? Dat kan op ons kantoor in Apeldoorn, op onze boerderij in Welsum of ik kom naar jou toe.

Afspreken?

Opleidingen

De specifieke gebieden waarin ik trainingen, workshops en opleidingen heb gedaan zijn. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches www.nobco.nl.

 

Ondernemen

NLP

Landmark

Authentiek leiderschap

Conflict bemiddeling

Emotioneel lichaamswerk

Tarot

Astrologie

Tantra

 

Hobby’s:

Mijn gezin

Mijn werk

Onze dieren

Koken

Onze boerderij

Onze kruidentuin

Onze boomgaard

Wandelen

Oldtimers en oldtimer rally’s.

Ik in beeld