Thuis bij koksland.nl

Wij leven sinds 2015 met onze 2 leonbergers, 3 ridgebacks, 5 kippen en 2 minivarkens op een rustiek boerderijtje langs de IJssel. In onze boomgaard van 10.000 m2 leeft het land rond onze keuken. De appel, peren, pruimen, kersen en walnotenbomen brengen ons veel fruit waar we in het najaar weer allemaal zelf producten mee maken. Koken is onze passie, bijna dagelijks bereiden we alles vers en het liefst mogelijk met producten uit onze directe omgeving.

We hadden al een tijdje het idee dat we met onze overvloeden van fruit en noten iets moesten. Na een paar maanden broeden is dus koksland.nl geboren op 1-6-2017. We bestaan nu een jaar en hebben elke maand ongeveer 12.000 bezoekers op onze website.

Op Koksland.nl vind je dagelijks nieuwe en smaakvolle recepten, tips, kookspulletjes en heerlijke ingrediënten. Alle recepten zijn allemaal door ons gemaakt en getest. De recepten zijn makkelijk, soms wat moeilijker maar vooral lekker vers en gezond. Spijbelen doen we trouwens net zo graag, want eten is voor ons echt genieten.

Koksland.nl is een initiatief van Christa en mij. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Christa is advocaat/eigenaar van kantoordreef.nl. Met Koksland.nl maken we van onze hobby een nieuw avontuur. Gewoon in de avond uurtjes en in het weekend!

Daarnaast doen we veel workshops op het gebied van (buiten) koken, bakken, bereiden en geven we demo’s met de apparatuur en spulletjes die we gebruiken. Ook voor een private dining of een kookworkshop kan je hier terecht met in principe maximaal 8 mensen. Is de groep groter dan bekijken we of we een bevriende locatie kiezen of dat we met goed weer  hier in de boomgaard aan de gang gaan.

Koksland is er voornamelijk om iedereen te inspireren weer te gaan koken. Koken hoeft niet veel werk te zijn. Je zult hier genoeg recepten gaan vinden om zelf heerlijk en vers mee aan de slag te gaan.

De ingrediënten om mee te koken zijn onze persoonlijke keuze’s. Op onze zoektocht naar de beste ingrediënten hebben we een selectie voor je gemaakt in onze winkel. De kruiden zijn bijna altijd biologisch, de koffie is een voor ons gebrand, onze meelsoorten zijn de beste om mee te werken en de olie soorten zijn een genot qua smaak.

Ook is koksland er voor de betere kookspulletjes. Welke deegmachine wil je hebben? Welke Pasta machine moet je kopen, welke messen gebruik je en welke pannen moet je hebben. We proberen je hier overal een antwoord op te geven zodat je niet een miskoop doet die weer ergens achter in het keukenkastje komt te staan. 

Zo is onze droom ineens werkelijkheid geworden!

Koskland.nl hebben we gemaakt met WordPress en Woocommerce.

Deel dit

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *