Restaurant ’t Diekhuus in Terwolde heeft een nieuwe eigenaar. De zaak is daarnaast verbouwd en heeft een wat laagdrempeliger insteek gekregen. Jeffrey Fuhler is samen met zijn ouders Irma en Stef de nieuwe uitbater van het restaurant.

De voormalig eigenaar Jan Klerq heeft ’t Diekhuus eind van de zomer verkocht. Begin november 2018 is de zaak heropend onder de naam ’t Nieuwe Diekhuus.  

Gasten kunnen voortaan bij ’t Nieuwe Diekhuus terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. ‘We zijn iets toegankelijker dan voorheen. Er staat een nieuw team, zowel aan de voorkant als in de keuken. Chef is Gijs Koopman, hij kookte voorheen in Elburg bij Le Papillon.’ 

Het interieur van de zaak is in 2018 geheel vernieuwd. Het linnen is van tafel en het terras wordt komend seizoen weer opgetuigd. De veranda aan de achterzijde van het pand is tevens opgeknapt. 

’t Nieuwe Diekhuus is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur voor lunch, borrel of diner. Op zondag is het restaurant vanaf 10.30 uur open.

Zie ook: http://www.diekhuus.nl

Wij hebben de familie mogen adviseren, de opening gecoördineerd en hebben de website en sociale media in een nieuw jasje gestoken.

Deel dit