Kansen benutten en door je comfortzone heen gaan.

WAT IS ONDERNEMEN?

Ondernemen is risico ‘durven’ nemen

Wakker liggen van de beslissingen die je moet nemen, pijn in je buik hebben van je personeel, waar haal je het vakantiegeld vandaan, de huur, de btw afdracht, je openstaande posten of oei ik groei. Dit zijn maar een paar dingen die je erg bezig kunnen houden als ondernemer. Maar het ondernemerschap is ook risico’s ‘durven’ nemen en het vieren van je succes maar ook het afschrijven van je verlies.

 

Ondernemerschap betekent het zien van kansen en het benutten van die kansen waarmee je waarde creëert voor je omgeving en voor jezelf.

 

Bij ondernemen denk je al snel aan het hebben en runnen van een eigen bedrijf. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ondernemerschap komt ook voor binnen een organisatie. Dat kan je klanten betreffen, maar ook de mensen die bij jouw bedrijf betrokken zijn. En waarde betekent weer meer dan geld alleen. Het kan ook voldoening betekenen of dingen doen die je echt leuk vindt.

 

Goed voor je nest zorgen

Een ondernemer heeft veel verantwoordelijkheden. Voor zijn personeel, zijn klanten, toeleveranciers en niet als laatste voor zijn eventuele partner of gezin. Deze verantwoordelijkheden kunnen je af en toe boven het hoofd groeien en soms heb je daar hulp bij nodig.

 

Wat drijft me als ondernemer?

Mijn ondernemerschap komt voort uit mijn drang naar vrijheid en autonomie. Ik ben ondernemend, creatief en innovatief. Ik heb passie en hou van uitdagingen. Al 30 jaar lang. Inmiddels doe ik de dingen die ik leuk vind, zonder personeel en met zo weinig mogelijk verplichtingen. Dat geeft me de vrijheid om te doen waar ik goed in ben.

Mijn volledige cv kan je op mijn linkedin profiel vinden, >klik hier<

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN ALS ONDERNEMER

Coaching

Mentoring

Interim management

Expansie

Brainstorm sessies

Sanering

Inkoop derden

Verandermanagement

Relatie beheer

Personal Branding

Reputatieschade Management

Marketing

Social media

Netwerk

Recruitment

Executive search

Conflictbemiddeling