Omdat ik een brochure voor Sparta moest maken, leuk met Henk Schiffmacher op de foto.

VAN PRINT TOT WEB

Ik ben 30 jaar geleden ooit begonnen, met mijn toenmalige compagnon Sandor Lubbe, met het zelf uitgeven van magazine’s. Titels als Art View, Identity Matters, Chiq en Dutch kwamen uit onze portfolio. Als snel kwamen daar opdrachten bij voor het re-organiseren van uitgeverijen maar ook het opmaken en of restylen van magazines als Avantgarde, Japan, Jewels, Fashion & Watches. Maar ook bij het internationale blad van Sandor Lubbe en Bryan Adams, Zoo Magazine, ben ik jarenlang betrokken geweest voor de vormgeving. In deze periode ben ik geweldige mensen tegen gekomen die me nog elke dag kunnen inspireren.

In 2006 ben ik begonnen met het lokaal magazine Eigen Apeldoorn. Daar kwam alweer snel Eigen Arnhem bij en natuurlijk moest er toen ook weer een ontwerpburo begonnen worden. Het ontwerpburo ‘wijontwerpen bno’ heb ik verkocht aan Amazing en met het zelf uitgeven van tijdschriften ben ik in 2017 gestopt.

Tegenwoordig werk ik voor diverse klanten adviserend en/of uitvoerend op het gebied van Advies, Coaching, Media, Webdesign en Webshops. Dit doe ik allemaal op onze boerderij in Welsum waar ik dagelijks aan deze projecten werk in combinatie met onze eigen webshop www.koksland.nl.

Ook doen we workshops op het gebied van koken bij ons op het erf. Heerlijk om met klanten tijdens het bereiden van eten te brainstormen over hun bedrijf of passie. 

Als laatste ben ik nog betrokken bij descheidsman.nl. Door mijn ervaring als ondernemer ben ik meestal vrij snel in staat om conflicten te kunnen ombuigen naar een werkzame relatie. Zie meer op www.descheidsman.nl

Een van de laatste foto’s met Jan Wolkers voordat hij overleed.